Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Økopapvin hvid, Côte du Rhône

Vare nr.: 33002004002

Økologisk hvidvin fra Rhône. Et økologisk vinkup, du får med denne dejlige hverdagsvin virkelig værdi for pengene. Tør hvidvin med noter af fersken, mango, citrus og gule æbler. Dejlig vin til aperitif, fisk og hvidt kød.

Ardèche området i det sydlige Rhône er et populært feriested pga. den smukke natur, men også et område, hvor der produceres meget vin, primært vin de pays. I den lille by Ruoms ved siden af Ardèche floden ligger vinanlægget, Vignerons Ardechois, som er en sammenslutning af 14 mindre vinsammenslutninger. Her tappes vin på flasker og i stigende grad bag-in-box til hele verden. Den store fordel ved bag-in-box er, at vinen kan holde sig i op til 3 måneder, efter at boksen er åbnet. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 3 liter

Relaterede produkter:

  • Crémant de Die
  • Apremont hvidvin
  • Verbenate
  • Saltsyltede citroner
e-mærket