Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Oliventapenade på sorte Nyons oliven AOC, økologisk

Vare nr.: 33011010002

 

Denne oliventapenade er lavet på 100% sorte oliven med en lille smule herbe de provence. Tapenaden serveres oftest på toast til aperitif, men man kan også bruge den direkte i salat, på hårdkogt æg eller i omelet. Det kan også anbefales at smørre tapenaden på lammekoteletter, lammekølle, svinemørbrad eller almindelige svinekoteletter, hvorved kødet beskyttes og får en udsøgt smag. Tapenaden har kvalitetsbetegnelsen AOC, Appéllation d'Origine Contrôllé.

Philippe Mathieu har sin gård Ferme des Aygues og sine olivenplantager udenfor Nyons. Han er en af de få bønder i området, der har omlagt sin produktion til økologisk drift. 

Ingredienser: Fransk økologisk tapenade. Ingredienser: sorte udstenede Nyons oliven, herbe de provence. Mindst holdbar til se låg.
Indhold: 90 g

Relaterede produkter:

  • Økopapvin rød
  • Crémant de Die
  • Abrikosnektar Øko
  • Nyons oliven, 250g
e-mærket