Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Olivia, økologisk skelshampoo fra Marius Fabre

Vare nr.: 33012005015sk

Olivia Skelshampoo indeholder 11% økologisk blomstervand fra fyr og salvie samt udtræk af olivenblade samt æteriske planteoliver af cedertræ, patchouli, lavendel og rosmarin. Den styrker håret håret, giver det fugt og giver det nyt liv. Den smukke flaske er lavet af hård, matteret plastik.

Sæberiet Marius Fabre, der har lavet Marseille sæbe baseret på 100% vegetabilske olier siden 1900, har udviklet den økologiske hudserie Olivia med respekt for firmaet stolte traditoner. Olivia produkterne er lavet på økologisk olivenolie, økologiske planteolier og er uden parabener, uden kunstige farvestoffer og er ikke tilsat syntetiske parfumer.  Alle produkter i serien er kontrolleret af den franske økologikontrol.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Marseille sæbe Grøn
  • Olivia Shampoo
  • Oliva bodyshampoo
e-mærket