Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Rødvinseddike med skalotteløg fra La Para

Vare nr.: 33015026008

Lækker rødvinseddike med skalotteløg og estragon. Vidunderlig til salater og østers. Giver også et elegant pift til gryderetter og sauce. Indeholder rødvinseddike aromatiseret med skalotteløg, afkog af estragon, peberkorn. Surhedsgrad 6.

Fra eddikeriet La Para, der ligger i hjertet af den idylliske landsby Nyons. La Para laver primært eddiker, men fører også en række gourmetolier. Alle eddiker bliver fremstillet i egefade efter den traditionelle metode og lagrer efterfølgende på fad i 1-3 år.

Ingredienser: Fransk rødvinseddike med skalotteløg, indeholder rødvinseddike aromatiseret med skalotteløg, afkog af estragon, peberkorn. Indeholder sulfitter. Surhedsgrad og lot nummer se mærkat.
Indhold: 250 ml

Relaterede produkter:

  • Løgconfit
  • Landpaté
  • Nyons Olivenolie AOP
e-mærket