Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Saint Chinian, Rosévin, Domaine de Gabelas 2014

Vare nr.: 33002031001

Tør Provenceagtig rosévin fra det solrige Saint Chinian i Languedoc lavet på 50% Grenache og 50% Syrah. For en en rosé relativt kraftig smag af solbær, jordbær og fersken og med en god syre. En vin der har fået masser af varme og sol, og som i den grad bringer alle sanser på en rejse til en varm sommerdag i Sydfrankrig. Skøn på varme sommerdage, til fisk og sushi, til grillaftener og til godt krydret mad. Kan gemmes 3-5 år.

Domaine de Gabelas drives af Pierrette Cravero, der dog de sidste par år har fået hjælp af hendes mand. Hun har arvet domænet efter sin far, der startede vinproduktionen op for mere end 30 år siden. Området er varmt og præget af den golde røde jord, der giver frugtige og relativt kraftige vine. Pierette har en svaghed for druen Carignan, som traditionelt er den lokale drue. Domainet er drevet økologisk siden 2005.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Tavel 2017
  • Oliventapenade Øko
e-mærket