Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Ølgavepakke fra Brasserie du Mont Blanc

Vare nr.: 33002028004

Fransk luksuøl i verdensklasse. Tre dejlige øl fra Brasserie du Mont Blanc - en lys, en hvid samt en vinterøl med 7,2% alkohol tilsat kastanjer. Alle tre øl er burgget på udsøgte malt og humle og tappet i smukke flaske med patentprop. Leveres i praktisk gaveæske.

Brasserie du Mont Blanc er beliggende i de franske Alper i Savoie i byen Chamonix for foden af Alpernes højeste bjerg Mont Blanc. Her brygges der øl fra gletsjervand hentet fra 2.074 meters højde, hvor det reneste gletsjervand fra Mont Blanc udspringer. Bryggeriets historie går tilbage til 1837 og kan i dag bryste sig af at have vundet guldmedalje i både europa- og verdensmesterskab for ølbrygning.

Indhold: 3*75cl

Relaterede produkter:

  • Øl Blonde
  • Øl Rousse
  • Øl Vinter
e-mærket