Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Gourmetvingaven, 3 skønne økovine fra Saint-Joseph

Vare nr.: 01002018011

En rød og en hvid Appéllation Saint-Joseph Controllée fra Domaine Monier Perréol. Den røde er 100% syrah, en kraftig vin med gode taniner, og den hvide er lavet på 100% marsanne. Rødvinen har lagret i 12 måneder på egefade. Begge vine er lavet på udvalgte druer, og der er tale om to vine af meget høj kvalitet. 

 Endvidere en Appéllation Saint-Joseph Controllée fra La Ferme des 7 Lunes. Denne røde er også 100% syrah, men den adskiller sig smagsmæssigt meget fra den forrige vin. Jean Delobrer, vinbonden på vingården La Ferme des 7 Lunes, har fokus på at lave vin, der i så høj grad som muligt afspejler vinmarkernes karakter. Vinen har stor fylde, men har samtidig meget frugt og en blid smag af viol og lette krydderurter.

Vinene leveres i rustik økologisk vintaske i jute lukket med silkebånd. Skriv i bemærkningsfeltet ved udtjek om du ønsker grønt eller lilla bånd, samt om du ønsker en særlig hilsen på kortet med gaven.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

e-mærket