Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Gravier 2014, St. Nicolas de Bourguei, Domaine du Mortier, økovin

Vare nr.: 33002027002

Rødvin på cabernet franc fra Saint Nicolas de Bourguei ved Loirefloden. Druerne er fra 30 år gamle vinstokke fra en særlige vinmark kaldet "Les Pelouzes" eller "Græsplænerne". Vinen fra denne parcel har en helt særlig smag. Helt ung smager den af masser af røde bær, og når den ligget et par år udvikler den en mere kompleks og krydret smag. God til rødt kød og ost. Kan ligge 7-8 år, men opnår allerede mere kompleksitet efter 2-3 år. Tekniske detaljer se ft_graviers2011.pdf

Domaine du Mortier ejes af brødrene Cyril og Fabien Boisard slog sig ned i vinområdet ved den lille landsby Saint Nicolas de Bourgueil ved Loire-floden i 1996. Deres vinmarker på ca. 10 hektar består af mange forskellige jordtyper, sand, grus og morænejord, og hver jordtype behandles forskelligt og giver forskellige vine altid på den røde cabernet franc drue, der dominerer denne den af Loiredalen.
Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Sorte trøfler
  • Oliventapenade Øko
  • Timianrødvinseddike
e-mærket