Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Orangevin, Quattrocento Vino Blanco, 2011, Cascine Zerbetta

Vare nr.: 39002034004

Orangevin på 100% sauvignon blanc. Vinen laves på hvide druer, men som rødvin, dvs. at druerne knuses og saft og de knuste druer gærer sammen i 14 dage. Det kommer der en spændende vin ud af med smag af tørret frugt, grønne æbler og citrus. Drikkes fx til lyst kød, cremede sovse og vil også give en gang tartarbøf et spændende modspil. Vin til den eventyrlystne.

Cascina Zerbetta der ejes af Paolo Malfatti er den første italienske producent på Vores Marked. Paolo dyrker vin på kun 4 hektar jord, så han er også en af vores mindste vinproducenter. Den fransk-talende italienske vinbonde laver frugtige vine med masser af italiensk charme, men også den kærlighed til jorden og økologiske tilgang til produktionen, som kendetegner alle vores vinproducenter.

Ingredienser: Indeholder sulfitter
Indhold: 75cl

Relaterede produkter:

  • Anderillette
  • Trøffelolie
  • Oliventapenade Øko
  • Skalotteløgsvineddike
e-mærket