Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Marseille sæbeblok i trææske

Vare nr.: 33012005010

Yderst dekorativ Marseille sæbeblok i lækker trækasse. Der medfølger ståltrådsskærer, så man kan skære stykker af sæben, efterhånden som den bruges. Dette er den helt originale og gammeldags Marseille sæbe, som Marius Fabre har lavet den siden 1900. Sæben er lavet på olivenolie, den indeholder ikke parabener eller andre kunstige tilsætningsstoffer, den er ikke parfumeret, men har en frisk, renlig duft. Da den er fremstillet på vegetabilsk olie, kan den nedbrydes i naturen. Den egner sig til følsom hud og anbefales af franske hudeksperter. Sæben mister intet hvis den tørrer lidt ud, faktisk lader mange franskmænd sæben udtørre, da den derved bliver mere økonomisk i brug. 

Sæben har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Franskmændende har i over 100 år brugt sæben til stort set alt - den personlige hygiejne, babypleje, rengøring af hjemmet og af vasketøjet, skadedyrsbekæmpelse i haven og mod møl i garderoben, ja sågar mod krampe og gigt.  I dag er det Marius oldebørn, der styrer fabrikken, hvor sæben fortsat laves på den gamle fabrik fra 1926.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Marseille sæbe Grøn
  • Marseille sæbe Hvid
  • Sort Marseille sæbe, tube
e-mærket