Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Håndcreme til ødelagte hænder fra Marius Fabre

Vare nr.: 33012005044

Håndcreme udviklet specielt til ødelagte og meget udsatte hænder. Cremen har et højt indhold af olivenolie og sheabutter, der giver fugt til huden. Derudover indholder cremen æterisk olie af lavendel, kinesisk kamfer og calendula, der renser og heler huden.

Marius Fabre startede sit sæberi op i 1900 i byen Salon de Provence lige nord for Marseille. I dag er det Marius oldebørn, der styrer fabrikken og udvikler sæber og cremer i dyb respekt for de gamle traditioner. Der bruges kun vegetabilske olier, ingen parabener, ingen test på dyr, ingen farvestoffer og alle produkter er biologisk nedbrydelige.

Ingredienser: Ingredienser: Aqua, Olea europaea, Glycerin, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii, Calendula officinalis extract, Glyceryl stearate, Lavandula officinalis oil, Cinnamomum camphora oil, ceteareth-20, Ceteareth-12, Xanthan gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzylic alcohol, Tocopherol.
Indhold: 75 ml

Relaterede produkter:

  • Olivia håndcreme
e-mærket