Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Sorte økologiske Nyons oliven, AOC, 2 kg

Vare nr.: 33010010006
 

De sorte Nyons oliven fra Nyons betegnes af mange oliveneksperter som verdens bedste oliven. De har en intens smag af nødder, græs og planter. De er lidt rynkede, da de plukkes i december og stadig hænger på træerne, når den første frost sætter ind.  Disse oliven har kvalitetsbetegnelsen AOC, Appéllation d'Origine Contrôllé. Efter plukning lægges oliven i saltlage, og disse oliven leveres i den originale saltlage. Inden servering bør de skylles let. Server dem natur eller aromatiseret med lidt olivenolie med herbe de provence, timian eller hvidløg. Da disse oliven er i den originale lage, kan de holde sig 6-12 måneder efter åbning, når de opbevares koldt.

Den lille by Nyons, der ligger i Drôme-området mellem Provence, Rhônedalen og Alperne er i hele Frankrig kendt for sine oliventræer og olivenolier, der laves af de sorte Tanche-oliven, en særlig meget aromatisk variant, der kun vokser i dette område. Philippe Mathieu har sin gård Ferme des Aygues og sine olivenplantager udenfor Nyons. Han er en af de få bønder i området, der har omlagt sin produktion til økologisk drift. 

 

 
Ingredienser: Franske Nyons oliven i saltvand. Der kan opstå en hvid hinde på overfladen af lagen, og låget kan bule op på grund af fortsat gæring. Dette forringer på ingen måde produktet, men skyldes, at det er et naturligt og levende produkt. Sidste anvendelse se låget.
Indhold: 2 kg

Relaterede produkter:

  • Økopapvin rød
  • Clairette de Die
  • Oliventapenade Øko
e-mærket