På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Skal du holde fest?

Skal du holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller bare en stor fest, og står du selv for vinen? Så kontakt Vores Marked og byd dine gæster på en kulinarisk vinsmageoplevelse. Vælger du at købe vinen på Vores Marked, får du med hver vin et lille talekort, så du til festen kan præsentere historien bag vinen og vinproducenten.

Inspiration

Et Marked er et sted, hvor man får inspiration og deler viden. Stadeholderne inspirerer kunderne med deres viden om produkterne og deres anvendelse. Kunderne inspirerer stadeholderne til at lave nye produkter. Og selvfølgelig inspirerer kunderne hinanden. Opskrifter, husgeråd og gode ideer går fra mund til mund. Sådan vil vi også gerne have, at det skal være her på Vores Marked.

Så deltag i markedslivet, send os dine gode opskrifter med Vores produkter, gerne med billeder. Har du besøgt et spændende marked i Danmark eller i udlandet så fortæl os om det.

Har du mødt en spændende producent, som du godt kunne tænke dig at købe fra hele året og ikke kun på ferien, så sig det til os, og vi vil undersøge, om vi kan få producenten med på Vores Marked.

Har du gode råd til, hvilken vin der passer til hvad - gerne utraditionelt, så lad andre få glæde af din opdagelse.

Kender du en dygtig biodynamisk vinbonde, så er vi altid interesserede.

Hver måned belønner vi det bedste indslag med en gave fra Vores Marked.


e-mærket