På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Skal du holde fest?

Skal du holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller bare en stor fest, og står du selv for vinen? Så kontakt Vores Marked og byd dine gæster på en kulinarisk vinsmageoplevelse. Vælger du at købe vinen på Vores Marked, får du med hver vin et lille talekort, så du til festen kan præsentere historien bag vinen og vinproducenten.

Gode idéer

Vores fodbad- hverdagsluksus

De fleste af os er ikke gode nok til at pleje vores fødder. Et godt fodbad er ellers en rigtig hverdagsluksus, som ikke alene er godt for fødderne, men som også er dejlig afstressende og meget nemt. Bland en spsk Sort Marseille sæbe i en balje med varmt vand, sørg for at sæben bliver helt opløst, pisk med hånden. Tilsæt 3-4 dråber æterisk lavendelolie. Bad fødderne i 10 minutter eller indtil vandet bliver koldt. 
Kan gentages flere gange om ugen.

Ansigtssæbe

Uparfumeret Marseille sæbe lavet på olivenolie er en glimrende sæbe til at vaske ansigtet. Det er en meget blid sæbe, og det høje olieindhold gør, at huden ikke tørrer ud. Den er også uden parfume, men dufter frisk af oliven. Samtidig er det en meget økonomisk ansigtssæbe.

Husgeråd - helende lavendel

I gamle dage når folk arbejdede i marken, brugte de lavendel, i tilfælde af hugormebid. Så plukkede de lavendel og gned blomsterne på hugormebiddet. I dag kan æterisk lavendelolie  bruges til at behandle små sår og insektbid. Dryp et par dråber lavendelolie på såret, gentag behandlingen 2-3 gange over et par dage. 
e-mærket