Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Trøffeljern i oliventræ

Vare nr.: 33006011008

Trøffeljernet eller som det også bliver kaldt "mandolinen" er en absolut nødvendighed for enhver trøffelelsker. Træflerne skal skæres i meget tynde lameller, og der er trøffeljernet uundværligt. Dette trøffeljern er smukt udført i oliventræ.

For foden af det vindblæste bjerg, le Mont Ventoux, lige der hvor Rhônedalen bliver til Provence ligger trøffelfarmen La Truffe du Ventoux. Den drives af far og søn og er resultatet af flere generationers passion for de ædle svampe også kaldet de sorte diamanter. Tilbage i 1970'erne plantede familien de første trøffelegetræer. I dag har de trøfler hele året, primært i januar samles de meget aromatiske sorte trøfter og om sommeren fra maj til august de lidt mere nøddeagtige sommertrøfler. Familien har hunde, som de selv træner, til at finde trøflerne.

 

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Arbin la Brova
  • Sorte trøfler
  • Sorte trøfler
e-mærket