Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Valnøddecreme, økologisk

Vare nr.: 33004007004

 

Denne valnøddecreme er en rigtig delikatesse. Kan smøres på brødet, når man skal forkæle sig selv. Egner sig også perfekt på crepes. Put den i flødeskum og du har en fantastisk kagecreme.

Magali og Serge Chaurruau har 6,5 hektar valnøddeplantage eller ca. 650 valnøddetræer, som de altid har dyrket økologisk. Deres plantage ligger omkring den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i Vercors bjergene syd for Grenoble, og deres friske valnødder sælges under den beskyttede betegnelse Noix de Grenoble ("Grenoblevalnødder"), som er en AOC betegnelse - Appéllation d'Origine Controllée. Ud over at sælge friske valnødder laver Magali en række gourmet produkterne med valnødderne. Et af kravene til Grenoblevalnødder er, at de skal have en radius på 28 mm, så alle de mindre valnødder bliver brugt til at lave valnøddeolie, valnøddecreme samt andre lækkerier.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Kastanjemarmelade
  • Blåbærcoulis
e-mærket