Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Valnøddekerner, økologiske

Vare nr.: 33013007008

 

Valnøddekernerne bruges i salat, lav f.eks. en grøn salat med champignon i skiver, blåskimmelost, og valnøddekerner. Hæld lidt valnøddeolie og en god eddike over eller lav en rigtig vinaigrette, hvor du også bruger sennep. Til denne dejlige frokostsalat serveres en let rosévin eller rødvin, eller som et godt alternativ en fransk æblecider. Valnøddekerner anvende også i diverse bagværk eller som en let snack. 

Magali og Serge Chaurruau har 6,5 hektar valnøddeplantage eller ca. 650 valnøddetræer, som de altid har dyrket økologisk. Deres plantage ligger omkring den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i Vercors bjergene syd for Grenoble, og deres friske valnødder sælges under den beskyttede betegnelse Noix de Grenoble ("Grenoblevalnødder"), som er en AOC betegnelse - Appéllation d'Origine Controllée. Ud over at sælge friske valnødder laver Magali en række gourmet produkterne med valnødderne.

 

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • 7 Lunes Glou Rosé
  • DMP Rød vin de pays 2016
  • Økopapvin rød
  • Valnøddeolie
e-mærket