Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Valnøddeolie, fransk økologisk, garanteret første pres

Vare nr.: 33009007003

 

Valnøddeolien er meget aromatisk, den indeholder et meget højt indhold af flerumættede fedtsyrer, (66%), og man kan derfor ikke bruge den til stegning, men det er en uovertruffen olie til salater og sammen med en lang række kogte grønsager, f.eks. blomkål. Giver også det sidste pift til en grønsagssuppe. I Frankrig bruges olien til konservering af oste. Når olien er åbnet bør den opbevares koldt og mørkt. Der kan godt opstå et let bundfald i flasken, som dog ikke på nogen måde forringer olien.

Magali og Serge Chaurruau har 6,5 hektar valnøddeplantage eller ca. 650 valnøddetræer, som de altid har dyrket økologisk. Deres plantage ligger omkring den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i Vercors bjergene syd for Grenoble, og deres friske valnødder sælges under den beskyttede betegnelse Noix de Grenoble ("Grenoblevalnødder"), som er en AOC betegnelse - Appéllation d'Origine Controllée. 

Ingredienser: Ingredienser: Koldpresset fransk valnøddeolie, første presset, koldpresset. Skal anvendes kold. Opbevares kold og mørkt efter åbning.

Relaterede produkter:

  • 7 Lunes St-Joseph Rød
  • DMP Rød vin de pays 2016
  • Økopapvin rød
e-mærket