Økologiske gaver

Se vores store udvalg af økologiske vingaver i rustikke jute vintasker. Gaverne leveres med din personlige hilsen på smukt kort.

Gavekort

Give gavekort til Vores Marked. Vælg mellem mange forskellige beløb. Vi sender gavekortet til dig helt gratis.

Om Vores Marked

Vi har forsøgt at lave Vores Marked som et gammeldags marked, hvor man kan gå rundt blandt producenter og andre stadeholdere, høre deres historie, lade sig inspirere og købe deres varer. Da vi ikke levede for mange år siden kommer inspirationen til markedet mest fra de sydeuropæiske markeder. Et marked skal være levende, man skal kunne dele viden om mad og opskrifter, og ikke mindst få et andet forhold til de varer man køber, fordi man møder producenten og får historien bag.

Vi synes et marked skal være et naturligt sted for lokale producenter at afsætte deres varer til fornuftige priser, så de også kan få mad på bordet. Men vi synes også et rigtigt marked skal være et mangfoldigt marked, så på Vores Marked vil du finde mange forskellige produkter, og med tiden håber vi at få endnu flere stadeholdere. Alle har dog det til fælles at de drives af passionen for det gode produkt, og at de arbejder med stor faglighed. Endelig har vi alle stor respekt for de gode råvarer, og den jord de kommer fra.

 

e-mærket