Økologiske gaver

Se vores store udvalg af økologiske vingaver i rustikke jute vintasker. Gaverne leveres med din personlige hilsen på smukt kort.

Gavekort

Give gavekort til Vores Marked. Vælg mellem mange forskellige beløb. Vi sender gavekortet til dig helt gratis.

Vores vine

"Terroir" er fransk og kommer fra ordet "terre" der betyder jord. I vinverdenen angiver terroir de særlige kendetegn inden for geografi, geologi og klimaforhold, der gør en vin fra et område til noget helt specielt. Vinene på Vores Marked kommer primært fra små vinproducenter, der sætter en stor ære i at lave de bedst mulige vine, der afspejler netop deres særlige terroir. Det betyder rigtig meget for at bevare terroir, at man vinificerer nænsomt, at man ikke bruger kemiske tilsætningsstoffer i vinificeringen, og at man ikke overdrevent bruger nye egefade, så vinen udelukkende smager af eg. 

Det kræver druer af høj kvalitet at lave gode vine, der smager af terroir, så der skal arbejdes hårdt med jorden. Alle vinproducenter på Vores marked dyrker druerne økologisk, og for at få mest kraft ind i druerne dyrker mange af vores producenter druerne biodynamisk. Vinene på Vores Marked er meget forskelligartede, der er vin til hverdag, vin til særlige lejligheder, unge vine med rigtig meget frugt og mere erfarne vine fra udvalgte marker. 


 

e-mærket