På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Skal du holde fest?

Skal du holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller bare en stor fest, og står du selv for vinen? Så kontakt Vores Marked og byd dine gæster på en kulinarisk vinsmageoplevelse. Vælger du at købe vinen på Vores Marked, får du med hver vin et lille talekort, så du til festen kan præsentere historien bag vinen og vinproducenten.

Viden om økologi

 

Vi kender alle sammen såvel det danske som det europæiske økologimærke, der fortæller, at produkter er økologisk certificerede. Mange af os vælger ofte det økologiske, fordi det smager af mere, og det er bedre for naturen. 

I gamle dage var der kun økologisk landbrug, men så fandt man på at bruge forskellige kemiske midler i landbruget for at undgå ukrudt og sygdomme og give ekstra næring til planterne. De nye kemiske midler gjorde det muligt at øge udbyttet af jorden og blev i lang tid af næsten alle anset for at være et stort fremskridt.

Først i de senere år er man begyndt at forstå konsekvenserne af, når man ad kemisk vej ødelægger et økosystem. Et økosystem som vi mennesker og ikke mindst landmændene også er en del af. 

Derfor forsøger vi på Vores Marked, at finde så mange økologiske producenter som muligt. På vinområdet arbejder vi udelukkende med vinbønder, der dyrker druerne økologisk. 

e-mærket