På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Skal du holde fest?

Skal du holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller bare en stor fest, og står du selv for vinen? Så kontakt Vores Marked og byd dine gæster på en kulinarisk vinsmageoplevelse. Vælger du at købe vinen på Vores Marked, får du med hver vin et lille talekort, så du til festen kan præsentere historien bag vinen og vinproducenten.

Viden om biodynamik

Biodynamisk landbrug er økologisk og så noget mere. Det biodynamiske landbrug har sit udspring i en række foredrag Rudolf Steiner  (1861-1925) holdt i Tyskland i 1924. Baggrunden var, at landmænd havde oplevet en svækkelse af jordenes og husdyrenes frugtbarhed, og de stillede spørgsmålstegn ved brugen af kunstgødnings indvirkning på gårdens økosystem. 

Biodynamikken udspringer af den antroposofiske bevægelse, der er en udvidelse af den naturvidenskabelige verdensanskuelse, der kun omfatter det fysiske og målbare. 

Helt konkret arbejder biodynamikerne med særlige kompostpræparater, der laves med kogødning og kohorn. De følger den astronomiske kalender, der angiver himmellegemernes påvirkning af forskellig faktorer i landbruget. De ser hvert landbrug som et selvstændigt økosystem med biodiversitet og menneskelig mangfoldighed. 

 

e-mærket