Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Viognier 2012, Vin de France fra Domaine Monier

Vare nr.: 33002003007

Kultvin fra Domaine Monier. Viognier lavet på druer fra marker, der ligger lige op af Condrieu, hvor der laves de fornemste og kostbare hvidvine. Fyldig og frisk hvidvin med toner af fersken, hyldeblomst og melon og en lang skøn eftersmag. 12 gram restsukker gør, at vinen stadig er tør, men dog ligger lige på grænsen til halvtør. Egner sig godt til krydret mad og kraftige oste.

Domaine Monier Perréol drives af Jean Pierre Monier. Hans gård ligger i Saint-Joseph området i det nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean Pierre var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han har drevet økologisk landbrug i mange år, og samtidig med at han gik i gang med at lave sin egen vin omlagde han alle sine vinmarker til økologisk dyrkning.  Samtidig introducerede han de biodynamiske dyrkningsmetoder. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Trøffelhonning
  • Landpaté
e-mærket